Over ons | Djops

Zo maakt Djops het verschil

Het echte verschil maakt Djops met haar merkbelofte: doen waar jij goed in bent! Niet het werk centraal, maar de mens. De focus ligt op wat de medewerker wil, wat diegene kan en waar hij of zij zich prettig bij voelt. Waar krijg je energie van? Waar word je blij van? Wat wil je bereiken en waar ben je trots op? Dat is de benadering van Djops. Werkgeluk op de eerste plaats!

Dat heeft ook een positief effect op de opdrachtgevers van Djops. Tevreden medewerkers zorgen immers voor de beste resultaten! De ambitie van Djops is kraakhelder: de beste uitzendorganisatie in Midden-Nederland zijn. Niets meer en niets minder. Ook dat is Djops: ambitieus, vooruitstrevend en altijd op basis van de 3 van Djops:

Onze merkbelofte

Het echte verschil maakt Djops met haar merkbelofte: doen waar jij goed in bent! Niet het werk staat centraal, maar de mens. Werkgeluk op de eerste plaats! En dat heeft ook een positief effect op de opdrachtgevers van Djops. Tevreden medewerkers zorgen immers voor de beste resultaten!

Onze kernwaarde

Aandacht is onze allesbepalende kernwaarde. Wij hebben aandacht voor alles wat wij doen. Want met aandacht wordt kijken zien. Wordt horen luisteren. En wordt weten elkaar begrijpen. Goed begrip leidt tot de juiste actie. Dat is waar ons werk over gaat.

Onze ambitie

De beste uitzendorganisatie in midden-Nederland zijn. Dat is de ambitie van Djops. En die maken we waar met onze merkbelofte, kernwaarde en onze dienstverlening. Elke dag weer.

Uitzendbureau uit Nijkerk en Harderwijk

Djops Uitzendgroep is begonnen met een kantoor in Hoevelaken. Al snel werd dit kantoor te klein om de snelle groei bij te houden en moest er een nieuw kantoor worden gezocht. Het uitzendbureau opende een nieuw kantoor, namelijk in Nijkerk. Vanuit hier kon het uitzendbureau in Nijkerk verder een netwerk opbouwen en doorgroeien.

Een aantal jaar later werd er nog een kantoor geopend door Djops. Het uitzendbureau koos voor een nieuw kantoor in Harderwijk. Nu er in Nijkerk en in Harderwijk een kantoor geopend is kunnen alle diensten optimaal worden uitgevoerd. De opdrachtgevers uit de omgeving kunnen optimaal worden bediend door het uitzendbureau vanuit Nijkerk en Harderwijk. Ook zijn de kantoren mooie locaties om kandidaten in Nijkerk en Harderwijk op te vangen en kennis te maken.