Zo maakt Djops het verschil

Het echte verschil maakt Djops met haar merkbelofte: doen waar je goed in bent! Niet het werk centraal, maar de mens. De focus ligt op wat de medewerker wil, wat diegene kan en waar hij of zij zich prettig bij voelt. Waar krijg je energie van? Waar word je blij van? Waar ben je trots op en wat wil je bereiken? Dat is de benadering van Djops. Werkgeluk op de eerste plaats! En dat heeft ook een positief effect op de opdrachtgevers van Djops. Tevreden medewerkers zorgen immers voor de beste resultaten!

De ambitie van Djops is kraakhelder: de beste uitzendorganisatie in midden-Nederland zijn. Niets meer en niets minder. Ook dat is Djops: ambitieus, vooruitstrevend en altijd op basis van de 3 van Djops:

Onze merkbelofte

Het echte verschil maakt Djops met haar merkbelofte: doen waar je goed in bent! Niet het werk staat centraal, maar de mens. Werkgeluk op de eerste plaats! En dat heeft ook een positief effect op de opdrachtgevers van Djops. Tevreden medewerkers zorgen immers voor de beste resultaten!

Onze kernwaarde

Aandacht is onze allesbepalende kernwaarde. Wij hebben aandacht voor alles wat wij doen. Want met aandacht wordt kijken zien. Wordt horen luisteren. En wordt weten elkaar begrijpen. Goed begrip leidt tot de juiste actie. Dat is waar ons werk over gaat.

Onze ambitie

De beste uitzendorganisatie in midden-Nederland zijn. Dat is de ambitie van Djops. En die maken we waar met onze merkbelofte, kernwaarde en onze dienstverlening. Elke dag weer.