Djops kan stageplekken en BBL-plekken aanbieden voor de volgende studierichtingen:

  • Medewerker marketing en communicatie
  • Medewerker Human Resource Management (HRM)
  • Commercieel medewerker
  • (Junior) accountmanager

 

Lees hier het verhaal van Luuk, stagiair bij Djops:

Luuk deelt graag zijn ervaring als stagiair marketing. “Bij Djops Uitzendgroep voel je je vanaf dag één lekker thuis. De eerste dag van mijn stageperiode wist ik niet wat mij te wachten zou staan maar dat werd direct helder. Djops gaf mij direct de mogelijkheid om van alle aspecten wat te leren! Ik zelf ben de stage ingegaan als recruiter op de vestiging in Harderwijk. Als recruiter leer je ontzettend veel mensen kennen en probeer je voor iedereen een leuke baan te vinden. Mijn dagelijkse werkzaamheden bestonden grotendeels uit werving en selectie van kandidaten door middel van telefonische screenings en interviews, het opstellen van contracten, face-to-face intake gesprekken voeren en samen met mijn collega’s naar bedrijven toe. Ik heb bij Djops een ontzettend gezellige en leerzame tijd gehad, waarbij ik direct als volwaardige collega werd opgenomen in de club. Ik heb veel nieuwe connecties gelegd met bedrijven, veel ervaring opgedaan met de commerciële en administratieve aspecten. Hier zal ik in het vervolg van mij carrière nog erg veel aan hebben! Een stageplaats bij Djops kan ik iedereen aanbevelen!

 

Heb jij zin om bij Djops aan te sluiten?

Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie met een recente CV. Als je meer informatie over Djops wil of wil je weten hoe informeel en gezellig het is om bij Djops stage te lopen? Bel ons dan voor een afspraak voor een kennismaking of een meeloopochtend.

  • Plezier in je stage
  • Informele club
  • Goede begeleiding
  • Ruime stage vergoeding
  • Veel variatie
  • Gezellige sfeer