DjopStagair | Djops

Doe je stage bij Djops!

Djops is in de eerste plaats een matchmaker. Maar wij zijn ook een mooie ontwikkelplaats voor jong talent. Leg jij de lat voor jezelf graag hoog? En haal je er voldoening uit om mensen en bedrijven bij elkaar te brengen? Dan heeft Djops altijd een uitdagende stageplaats voor jou! 

 

Wat verlangen wij van jou? Een hoge mate van zelfstandigheid, gezelligheid én de absolute drive om wat van jouw stage te maken. Wat mag jij van ons verwachten? Maximale bereidwilligheid om jou in alles verder te helpen. En een flinke dosis werkplezier natuurlijk. Want dat is waar Djops voor staat!

Djops stageplekken

Djops bied stageplekken aan voor verschillende studierichtingen. Voor een aantal studierichtingen zijn er ook BBL-plekken.

Ben je opzoek naar een stage voor een van onderstaande studierichtingen? Neem dan contact op! We kunnen er vervolgens samen uit komen hoe je stage er precies uit komt te zien. Zoals de duur van je stage en hoe je binnen ons bedrijf mee kunt helpen en leren.

We zijn op het moment op zoek naar:

  • Medewerker marketing en communicatie
  • Medewerker Human Resource Management (HRM)
  • Medewerker werving

Djops erkend leerbedrijf certificaat
Djops Uitzendgroep Pointer

Lees hier het verhaal van Luuk, stagair bij Djops:

Luuk deelt graag zijn ervaring als stagiair marketing. “Bij Djops Uitzendgroep voel je je vanaf dag één lekker thuis. De eerste dag van mijn stageperiode wist ik niet wat mij te wachten zou staan maar dat werd direct helder. Djops gaf mij direct de mogelijkheid om van alle aspecten wat te leren! Ik zelf ben de stage ingegaan als recruiter op de vestiging in Harderwijk.

Als recruiter leer je ontzettend veel mensen kennen en probeer je voor iedereen een leuke baan te vinden. Mijn dagelijkse werkzaamheden bestonden grotendeels uit werving en selectie van kandidaten door middel van telefonische screenings en interviews, het opstellen van contracten, face-to-face intake gesprekken voeren en samen met mijn collega’s naar bedrijven toe.

Ik heb bij Djops een ontzettend gezellige en leerzame tijd gehad, waarbij ik direct als volwaardige collega werd opgenomen in de club. Ik heb veel nieuwe connecties gelegd met bedrijven, veel ervaring opgedaan met de commerciële en administratieve aspecten. Hier zal ik in het vervolg van mij carrière nog erg veel aan hebben! Een stageplaats bij Djops kan ik iedereen aanbevelen!

Heb jij zin om je bij Djops aan te sluiten?

Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie met een recente CV. Als je meer informatie over Djops wil of wil je weten hoe informeel en gezellig het is om bij Djops stage te lopen? Bel ons dan voor een afspraak voor een kennismaking of een meeloopochtend.

  • Plezier in je stage
  • Informele club
  • Goede begeleiding
  • Ruime stage vergoeding
  • Veel variatie
  • Gezellige sfeer
Inschrijven Djops