Après-Ski party bij Djops | Djops nieuwsbericht

Een après-ski feest in mei. Het klinkt vreemd, maar bij Djops is dat heel normaal. Het werd die avond dan ook een memorabel après-ski feestje! Wij geven hierbij graag een terugblik op deze gedenkwaardige avond.

Après-Ski party bij Djops

De bar bij Djops was omgetoverd tot een ware après-ski hut; klaar voor een avond vol muziek, gezelligheid en een bierpulschuiftoernooi waar het fanatisme vanaf spatte. Uitgedost in een après-ski outfit werd door iedereen genoten van de heerlijke schnitzels met patat, vliegende herten en heerlijke pullen gevuld met koud bier. Precies zoals een après-ski feest hoort te zijn!

Hoogtepunt van de avond was het bierpulschuifternooi. Na een aantal spannende voorrondes werd de finale gewonnen door het team van Aline, Adri en Doris, waarbij Adri een bewonderingswaardige ronde speelde door de bierpul 5x in de 50-puntenzone te schuiven.


De kampioensbeker en prachtige cheque met op de achtergrond het ‘We are the champions’ maakten de avond compleet. Het bleef daarna nog lang onrustig op de Ohmstraat….
Hulde en dank aan de feestcommissie voor dit mooie Aprés Ski feest. Het was een fantastische avond om niet snel te vergeten.

Bekijk hieronder de foto’s van de Après-Ski Party en onderaan de pagina een filmpje meet sfeerbeelden.

Foto's Après-Ski party

Bekijk hieronder de sfeerbeelden: