Djops Kerstvakantie vakantiewerk uitzendbureau Vakantiewerk kerstvakantie Djops uitzendbureau

Het uitzendbureau Djops heeft voor alle vakanties een fantastisch aanbod aan leuk vakantiewerk met het hoogste uurloon! Wij bieden als uitzendbureau vakantiewerk aan in alle vakanties, dus in de zomervakantie, kerstvakantie, meivakantie en herfstvakantie. 

Ben je op zoek naar vakantiewerk in Nijkerk of in een straal van 30 km om Nijkerk heen, dan ben je bij Djops aan het juiste adres. Binnen de regio Nijkerk, Utrecht, Amersfoort, Harderwijk, Ede, Apeldoorn en een groot gedeelte van Flevoland. Via Djops werk je bij mooie en aansprekende bedrijven in de regio.

Als je graag samen met vrienden werkt, is dat ook mogelijk! Kies samen welke dagen jullie willen werken, zo verdienen jullie geld om op de dagen dat je niet werkt in de vakantie leuke dingen te doen. Kortom, het hoogste uurloon en nog tijd over om te genieten van de vakantie. Wat wil je nog meer?!

Vakantiewerk in de kerstvakantie: Geld verdienen en genieten!

In de kerstvakantie zijn er veel feestdagen, maar naast deze dagen houd je nog veel tijd over om geld te verdienen. Daarom is het doen van vakantiewerk in de kerstvakantie bij Djops een goede oplossing, je krijgt hier namelijk het hoogste uurloon in de regio!

Zo kan je ook in deze 2 weken vol met feestdagen en gezelligheid geld verdienen om leuke dingen te doen in de vakantie. Ook handig zodat je allemaal leuke cadeaus kan kopen voor familie en vrienden! Of natuurlijk jezelf lekker kan verwennen met leuke cadeaus!

Sluit Je Aan bij Djops voor het Beste Vakantiewerk!

Ontdek bij Djops hoe leuk en lonend vakantiewerk kan zijn. Met ons brede scala aan vakantiewerk vacatures, flexibele uren en de mogelijkheid om met vrienden te werken. Zo ben je verzekerd van een geweldige ervaring. Schrijf je  nog in en begin aan je vakantiewerk avontuur!

Werk voor bedrijven zoals:

EBO van den Bor logo vakantiewerk bij Djops
BFG logo vakantiewerk bij Djops

Heb je nog vragen?

What the FAQ