Werken bij Djops | Djops

Wij zijn Djops!

En daar zijn we trots op. Net als onze medewerkers. En terecht! Want als je werkt bij Djops ben je nooit tevreden met een 6. Een 8 of hoger, daar ga je voor. Je wilt het maximale uit jezelf halen. En het mooie is: omdat je doet waar jij goed in bent gaat dat bijna als vanzelf. Dat is wat plezier in je Djop met je doet!

Join Djops!

Elke dag mensen gelukkig maken. Met een nieuwe baan, maar ook met een mooie nieuwe toekomst. Betekenisvol en dankbaar werk! Met maximale aandacht brengen wij werkzoekenden en opdrachtgevers bij elkaar. En dat geeft elke keer weer een goed gevoel.

Het heeft er ook voor gezorgd dat Djops in korte tijd groot is geworden. Maar hoe groot ook, we verliezen nooit ons DNA. Dat is wat onze opdrachtgevers en kandidaten dagelijks ervaren. En natuurlijk ook onze medewerkers.

Jij kunt dat ook ervaren. Als je wil natuurlijk. Ook voor onszelf staat of valt alles met werkplezier. Alleen dan kunnen we uitblinken voor werkzoekers en opdrachtgevers. Interesse om onze gezellige en ambitieuze club te versterken? Kom vooral eens langs. Proef onze heerlijke koffie, ervaar onze aangenaam werksfeer. Overtuigd? Join Djops!

Djops pointer

Inschrijven zonder zorgen

Djops neemt jouw privacy zeer serieus en verwerkt en gebruikt jouw aangeleverde gegevens op een veilige manier. Hier vind je ons privacystatement. We raden je aan dit aandachtig door te nemen.

Inschrijven Djops