Industrie | Djops Uitzendgroep

Vind jouw droombaan in de industrie bij Djops!

Djops is partner van innovatieve technische bedrijven in Midden-Nederland. Djops brengt vraag en aanbod bij elkaar op basis van haar heldere merkbelofte: doen waar jij goed in bent. Er liggen volop kansen voor gemotiveerde mensen die staan te popelen om in deze sector aan de slag te gaan.

Ben jij daar één van? Lees dan snel verder!

Djops Industrie: Werk aan jouw toekomst!

Bij Djops kijken we samen met jou naar wat jij wil en kan. We noemen dat: “Doen waar jij goed in bent”. Dit geeft jou energie en maakt je gelukkig in je werk. Heb jij twee rechterhanden en maak je graag zelfstandig of in teamverband mooie dingen? Dan is een djop in de industrie precies wat bij jou past.

Het is een branche die een grote diversiteit aan (licht) technische vacatures biedt: (prefab) monteur, assemblage medewerker, engineer en teamleider. Door het grote tekort aan vakmensen biedt de industrie goede salarissen, baanzekerheid en uitstekende persoonlijke ontwikkelingstrajecten.

Dus als jij enthousiast wordt van mooie machines, werken in een industriële omgeving en je wil jezelf graag verder ontwikkelen? Dan helpt Djops je met de volgende stap in je loopbaan in de industrie.

FAVORI-DJOPS-beeldbankjuni2024-124
vacatures industrie uitzendbureau

 

Word jij warm en blij van het werken in de industrie en wil je jezelf ontwikkelen? Wij ontmoeten je graag! Samen ontdekken we de functie waar jij enthousiast en gelukkig van wordt en dat vullen we samen met jou in.

Djops heeft in de industrie veel mooie vacatures voor jou klaarliggen. Daar zit altijd wel een uitdaging tussen die bij jou past. Zodat jij kan gaan doen waar jij goed in bent! Dat geeft je energie en zorgt ervoor dat je elke dag met plezier naar je werk gaat.

Schrijf je in

Djops neemt jouw privacy zeer serieus en verwerkt en gebruikt jouw aangeleverde gegevens op een veilige manier. Hier vind je ons privacystatement. We raden je aan dit aandachtig door te nemen.

Inschrijven Djops