Kernwaarden van Djops | Djops

Kernwaarden van Djops

BETROKKEN:
Djops is een betrokken partner voor zowel haar opdrachtgevers als haar medewerkers. Bij Djops streven wij naar een constante verbetering van de kwaliteit van onze dienstverlening. Het welzijn van onze medewerkers en tevredenheid van onze opdrachtgevers staat hierbij centraal. 

DESKUNDIG: 
Kennis zit bij Djops geborgd in het hart van de organisatie. Door kennis bij onszelf en bij onze medewerkers te ontwikkelen, te delen en toe te passen, blijven we innoveren. Djops zet met haar kennis, deskundigheid en het leveren van kwalitatief goede dienstverlening in op lange termijn relaties met haar opdrachtgevers en medewerkers. 

OPRECHT: 
Door oprecht en transparant te handelen creëert Djops een cultuur waarin zowel medewerkers als opdrachtgevers zich bijzonder prettig voelen. Dit gevoel van welbehagen en betrokkenheid is welgemeend. Geen dubbele bodem, maar eerlijke en oprechte dienstverlening. 

GEDREVEN: 
Gedrevenheid is een grote collectieve kracht in onze dienstverlening. Nee is geen antwoord, we komen in onze kracht als het niet dreigt te lukken. We zeggen wat we gaan doen en we doen wat we zeggen. Het erkennen en uitvoeren van onze kernwaarden maken hierbij gemotiveerd deel uit van ons handelen. 

RESPECTVOL: 
Bij Djops hebben we respect voor iedereen met wie wij in contact zijn en mee in contact komen. Al het handelen van Djops is sociaal, vriendelijk en respectvol. We houden ons dagelijks de spiegel voor om ons respectvol handelen te beoordelen. Hierbij spelen naast respect ook vertrouwen en betrouwbaarheid een belangrijke rol. 

LOYAAL: 
Loyaliteit is de kern en essentie van ondernemerschap. Loyaliteit betekent bij Djops dat het vertrouwen in elkaar is uitgesproken en trouw te zijn aan elkaar en aan alle verbintenissen welke wij hebben afgesloten. Loyaliteit is de verzegeling van de samenwerking van Djops met al haar medewerkers, partners en overige relaties. 

TROTS: 
Djops is een trots bedrijf. Trots op wat we hebben bereikt, wie wij zijn en waar we voor staan. Een organisatie die op het fundament van haar kernwaarden in staat is om aantoonbaar het verschil te maken. Met een team wat enthousiasme en daadkracht uitstraalt en uitvoert.

Djops helpt jou aan werk!

Wil je doen waar jij goed in bent? Elke dag met plezier naar je werk? Wil je van jouw werk een feestje maken? Wij helpen jou hierbij! Klik op de button hieronder en schrijf je meteen in!

Werken bij Djops!

Fotogalerij

Hier komt een titel

He states that saving people thousands of dollars that can be used elsewhere in life is priceless. LifetimeResort.com has given the average family a chance to vacation to the most exotic locations all over the world at a fraction of what it would normally cost to own a timeshare.