Werken Als Hovenier | Djops
Baan als hovenier werken bij Djops

Een baan als hovenier

Ben jij een natuurliefhebber met groene vingers? Zou je graag je dagen willen doorbrengen in een prachtige buitenomgeving? Dan is werken als hovenier jouw ideale baan!

Werken als hovenier is veel meer dan alleen werken met planten en bloemen. Het is een beroep waarbij je veel vaardigheden kan ontwikkelen. Je legt tuinen aan en je onderhoudt ze.

Schrijf je nu in

Hoe ziet jouw dag eruit als hovenier?

Als hovenier kun je op vele plekken terecht komen. Denk hierbij aan tuinen van woonhuizen, maar ook het aanleggen en onderhouden van vakantieparken is een mooie uitdaging. Als hovenier werk je in de buitenlucht wat betekent dat geen enkele dag hetzelfde is.

Je voelt de zon op je gezicht, ademt de frisse lucht in en bent lekker met je handen bezig. De ene dag ben je aan het straten, terwijl je de andere dag lekker aan het snoeien bent. Het leuke is dat je iets moois onder je eigen handen ziet ontstaan.

Door jouw inzet en motivatie loopt het hele magazijn op rolletjes.Interesse in een baan als hovenier? Stuur ons bericht via WhatsApp! Wij zijn te bereiken van maandag tot en met vrijdag tussen 8:30 en 17:00.

WhatsApp WhatsApp
Geen diploma werken als hovenier

Geen ervaring of nog geen diploma's?

Ervaring of een diploma als hovenier is niet het belangrijkste. Een gezonde dosis energie en interesse is misschien nog wel belangrijker. Bovendien biedt werken als hovenier talloze mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Je kunt gespecialiseerde trainingen volgen om je kennis uit te breiden en je vaardigheden verder te ontwikkelen. Vooral door te doen ontwikkel je jezelf. Door met veel verschillende planten, bomen en andere producten te werken ontwikkel je ook nog eens heel veproductkennis.

Baan als hovenier salaris

Salaris van een hovenier

De meeste hovenier functies betalen een maandelijks salaris tussen de €2300 en €2650. Je werkt bijna altijd van maandag tot en met vrijdag en de werktijden vallen meestal tussen 7.00 en 17.00. Zo ben je weekenden en avonden vrij en ben je lekker op tijd thuis.

Bij het werken op vakantieparken kan dit net ander zijn. Hierbij moet je er wel rekening mee houden dat dit per bedrijf verschillend is.

Netwerk Djops baan hovenier

Ons netwerk van hoveniers

Wij hebben met de jaren een steeds groter netwerk opgebouwd. Door het leveren van kwaliteit, goede dienstverlening en betrouwbaarheid heeft Djops dit netwerk kunnen realiseren. Ons netwerk bestaat uit een grote variatie opdrachtgevers.

De bedrijven zijn bijvoorbeeld gespecialiseerd in tuinaanleg, onderhoud, maar ook vakantieparken. We werken regionaal. Zo kennen we de opdrachtgevers, de kleur van het behang en de smaak van de koffie is geen geheim voor ons. Alleen op deze manier zijn we in staat om de beste matches te maken.

Waarom Djops?

‘doen waar jij goed in bent’ zo haal je iedere dag weer het beste uit je zelf. Want doen waar je goed in bent zorgt voor werkplezier.

Djops kent jou. Kent haar relaties. En kent de bedrijfscultuur. Dit is de formule voor het maken van een duurzame match.

Djops richt zich op lange termijn relaties. Uitzicht op een vast contract, dat is de insteek iedere match.

Interesse?

Heb je interesse of wil je meer informatie? Wij komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken. Laat je contact gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Schrijf je in en laat je CV achter
  • Djops nodigt je uit voor een kennismakingsgesprek en kijk of deze functie bij jouw past
  • Wij stellen je voor bij een van onze vele opdrachtgevers

Zij werken al via Djops

Ik kwam mij in eerste instantie alleen in schijven, maar Djops had twee vacatures open die mij wel aanspraken. Ik ben op gesprek gegaan en ben de week erop begonnen. Met 7 weken kreeg ik contract bij de werkgever, het werk bevalt me uitermate goed. Thanks Djops

Hele prettige en fijne ervaring met het uitzendbureau. Vriendelijk en meedenkend. Snel geholpen, binnen een week had ik al ander werk. Ben heel erg blij met de gevonden baan via Djops! Zeer goede match waardoor ik bij mijn nieuwe werkgever helemaal op mijn plek ben.

Frank
Grazyna