Facilitair medewerker | Djops

Wat is facilitaire dienstverlening Djops

Wat is facilitaire dienstverlening?

Voordat je als facilitair medewerker aan de slag kan is het belangrijk om te weten wat de facilitaire dienstverlening precies is en wat hier onder valt. Met facilitaire dienstverlening worden alle ondersteunende activiteiten bedoeld die worden uitgevoerd zodat de kernactiviteit van een bedrijf goed kan verlopen.

Er zijn heel veel verschillende taken die hier onder vallen, dit maakt het werk als medewerker facilitaire dienstverlening ook erg divers. Zo bestaan de werkzaamheden uit schoonmaken of koffie klaarzetten, maar ook uit rapporten uitbrengen en waar nodig assisteren bij ander werkzaamheden binnen het bedrijf. Zo ben je als facilitair medewerker de olie die ervoor zorgt dat de machine soepel blijft werken.

Eigenschappen van een facilitair medewerker

Als medewerker in de facilitaire dienstverlening heb je dus veel verschillende taken, om al deze taken uit te voeren beschikken de meeste facilitaire medewerker de volgende eigenschappen: (let op de taken verschillen per bedrijf dus ook de benodigde eigenschappen)

  • Collegiaal, je bent vaak alleen ergens mee bezig, maar als facilitair medewerker help je ook veel collega’s en blijf je veel in contact;
  • Actief, omdat een facilitair medewerker de hele dag bezig is met verschillende dingen ben je veel fysiek bezig en ga je van plek naar plek;
  • Flexibel, als facilitair medewerker heb je dus veel verschillende taken en is geen dag hetzelfde, daarom is het handig als je flexibel bent en snel kan anticiperen;
  • Organiserend, in de facilitaire dienstverlening komen er veel verschillende taken op je pad. Je moet ervoor zorgen dat alle taken worden gedaan en er geen dingen worden vergeten, door goed te organiseren en te plannen lukt je dit.
Eigenschappen facilitair medewerker

Vinden en verbinden

De oorsprong van Djops Uitzendgroep ligt in de Zorg, hier zijn we partner van veel thuiszorgorganisaties in Midden-Nederland. Tijdens de Corona crisis werd flexpersoneel in de zorg beperkt ingezet. Hierdoor is de vraag naar brede facilitaire diensten gegroeid.

Als antwoord hierop hebben we ons dienstenaanbod verbreed met verschillende facilitaire beropeen, hierdoor kunnen we vrijwel elke aanvraag voor facilitair medewerkers beantwoorden, van schoonmaker tot verpleegkundige.

Djops is hier een totaalleverancier en specialist mee geworden. We helpen, naast het matchen van facilitaire professionals met onze opdrachtgevers, met het oplossen van allerlei personele uitdagingen. Bij Djops Facilitair staat ‘doen waar jij goed in bent’ centraal in haar dienstverlening.

Bekijk hieronder de facilitaire vacatures die we open hebben staan of neem contact met ons op via sollicitaties@djops.nl of 085 104 5222. Op zoek naar een baan in een andere branche? Neem dan een kijkje bij onze pagina’s over logistiek, techniek of DjopSelect.

Inschrijven zonder zorgen

Djops neemt jouw privacy zeer serieus en verwerkt en gebruikt jouw aangeleverde gegevens op een veilige manier. Hier vind je ons privacystatement. We raden je aan dit aandachtig door te nemen.

Inschrijven Djops