DjopSelect | Djops

Uitzendbureau voor hoger opgeleiden

Bij DjopSelect staat het werven en selecteren van talenten en kandidaten met het juiste niveau of ervaring centraal. Dit zodat onze kandidaten een organisatie naar een hoger niveau kunnen tillen. Onze unit van het uitzendbureau focust op het plaatsen van hoger opgeleiden van het MBO- en HBO-niveau.

Er wordt vooral gewerkt in het midden van Nederland. Hiervoor is gekozen, omdat Djops hier zelf is gevestigd en zo de bedrijven, cultuur en gewoontes heel goed kent. Daarom kiezen opdrachtgevers bewust voor DjopSelect als regionaal strategisch partner.

Uitzendbureau hoger opgeleiden MBO

Uitzendbureau voor MBO

Bij DjopSelect zijn er vacatures beschikbaar waarbij de minimale vereiste MBO is. Wij hebben een netwerk aan MBO-talent klaar staan voor het voldoen van behoeften. Deze zijn inzetbaar als vakmensen in de logistiek, administratieve of commerciële medewerkers.

Als je als MBO’er zoekt naar een uitzendbureau voor MBO studenten of afgestudeerden dan is DjopSelect ook de juiste partij. Wij kunnen je koppelen met een van onze bedrijven in ons netwerk. Door dit grote netwerk kunnen we je in verbinding brengen met iets wat je graag doet en waar je goed in bent.

Uitzendbureau voor HBO

Ons uitzendbureau voor HBO studenten of afgestudeerden richt zich op het verbinden van bedrijven met hoogopgeleide en ambitieuze professionals. DjopSelect heeft expertise op het gebied van logistieke en commercële medewerkers, maar ook administratieve medewerwerkers. Wij begrijpen de snel veranderende eisen van uw branche en werken samen met u om de beste talenten aan te trekken.

Bij Djops Select geloven we in het verbinden van de juiste match. We luisteren naar de behoeften, begrijpen de bedrijfscultuur en streven ernaar om de perfecte match te maken tussen werkgevers en talenten. Zo zetten we onze kandidaten op de juiste manier in en kunnen ze doen waar zij goed in zijn.

Bekijk de vacatures hieronder of neem contact op met DjopSelect via 085 104 5222. Dan kunnen wij de juiste opdrachtgever met de juiste kandidaat koppelen zodat beide partijen tevreden zijn.