Werken als sloper en bouwopruimer | Djops

Een baan als sloper en bouwopruimer

Heb jij twee rechterhanden, houd je van afwisselend werk en om altijd op pad te zijn? Dan is werken als sloper en bouwondersteuner de ideale baan voor jou!

 

Als sloper en bouwopruimer is geen dag hetzelfde. Je gaat naar veel verschillende projecten waar je diverse werkzaamheden uitvoert. De ene dag sloop je een keuken en de volgende dag zorg je ervoor dat een woning er weer mooi uit ziet. Ontdek meer over het werk als sloper en bouwopruimer.

dag als sloper en bouwopruimer

Hoe ziet jouw dag eruit als sloper en bouwopruimer?

’s Ochtends rond half 8 kom je samen met collega’s om de taken van de dag te bespreken. Deze taken zijn dus erg variërend, zo kan het zijn dat je naar een huis gaat om een kamer te slopen, bijvoorbeeld een badkamer of slaapkamer, of in het huis het bouwafval af te voeren, maar het kan ook zijn dat je in een tuin werkzaamheden gaat verrichten. 

 

Daarna is het tijd om weer wat energie te krijgen en samen met je collega’s bij de werkplek te lunchen. Je trekt veel met collega’s op, maar je krijgt ook veel vrijheid om met z’n allen de klus te klaren. Door goed teamwerk en communicatie kunnen de taken efficiënt worden uitgevoerd.

 

In de middag kan het zijn dat je als sloper door gaat, maar het kan ook dat het tijd is voor bouwopruiming. Door al het slopen komt er veel afval, dit kan niet altijd blijven liggen en moet dus ook opgeruimd worden. De materialen die vrijkomen bij het slopen moeten worden verwijderd zodat de locatie weer schoon en veilig is.

 

Aan het eind van de middag, rond 4 uur, zit de dag er op als de locatie goed is achtergelaten. Dan zorg je ervoor dat al het gereedschap en apparatuur op de juiste manier wordt opgeslagen. Na een bespreking met collega’s over de voortgang is het tijd om naar huis te gaan.

Geen diploma's of nog geen ervaring?

Het hebben van diploma’s of ervaring is niet het belangrijkste om te beginnen als sloper en bouwopruimer, het is wel een pluspunt als je wel ervaring hebt.. Het is wel belangrijk dat het werk je leuk lijkt. Als je met plezier en motivatie naar de locatie gaat, dan houd je meer plezier in het werk en zullen de resultaten hierdoor beter zijn.

 

Er zijn altijd mogelijkheden om te groeien en je te ontwikkelen als persoon. Er zijn verschillende mogelijkheden om je vaardigheden te verbeteren of te ontwikkelen, bijvoorbeeld door het volgen van trainingen. 

Djops salaris magazijnmedewerker

Salaris van sloper en bouwopruimer

De meeste functies van sloper en bouwopruimer betalen volgens het CAO. Dit betekent dat het sloper salaris tussen de €2.200,- en €2.500,- zal zijn. Dit zal onder andere afhangen van het aantal uren en ervaring. 

 

Het werk is bijna altijd van maandag tot en met vrijdag en de werktijden zijn meestal tussen 7:30 en 16:00. Het voordeel hiervan is dat je op tijd thuis bent en de avonden vrijhoudt voor vrije tijd. 

Sloper en bouwopruimer als ZZP'er

Het is ook mogelijk om als ZZP’er aan het werk te gaan als sloper en bouwopruimer. Het is belangrijk dat je als ZZP’er de juiste kwalificaties en ervaring hebt voor het sloop- en opruimingswerk. Je moet ingeschreven zijn bij de KvK, een BTW-nummer hebben en de juiste certificering hebben zoals de VCA-certificering.

 

Als ZZP’er als sloper en bouwopruimer zijn er een aantal voordelen waar je van profiteert door via Djops te werken:

  • Flexibiliteit, Als ZZP’er heb je controle over je eigen schema en projecten.
  • Ondersteuning, Djops helpt bij het vinden van klanten en projecten, hierdoor kan jij je op het werk richten.
  • Variatie, het is mogelijk om aan verschillende projecten te werken, ook is het mogelijk om zo je vaardigheden uit te breiden.
  • Netwerk, als ZZP’er kan je gebruiken maken van het brede netwerk van Djops, hierdoor kan je makkelijker in contact komen met andere professionals en potentiële klanten.

Waarom Djops?

Djops Uitzendgroep pointer

doen waar jij goed in bent’ zo haal je iedere dag weer het beste uit je zelf. Want doen waar je goed in bent zorgt voor werkplezier.

Djops Uitzendgroep pointer

Djops kent jou. Kent haar relaties. En kent de bedrijfscultuur. Dit is de formule voor het maken van een duurzame match.

Djops Uitzendgroep pointer

Djops richt zich op lange termijn relaties. Uitzicht op een vast contract, dat is de insteek iedere match.

Schrijf je nu in!

Inschrijven zonder zorgen

Djops neemt jouw privacy zeer serieus en verwerkt en gebruikt jouw aangeleverde gegevens op een veilige manier. Hier vind je ons privacystatement. We raden je aan dit aandachtig door te nemen.
Inschrijven Djops