FAQ-vakantiewerk | Djops

FAQ-vakantiewerk

Vind op deze FAQ-vakantiewerk pagina alle antwoorden op jou vragen!

Waarom werken als scholier bij Djops?

Als je graag wil gaan werken als scholier, dan zit je harstikke goed bij Djops! Je werkt via Djops voor een leuke en betrokken werkgever, je kan kiezen uit de allerleukste banen bij de mooiste opdrachtgevers in de regio en je krijgt het hoogste uurloon. Voldoende reden om als scholier te gaan voor een leuke en een goed betaalde vakantiebaan bij Djops Uitzendgroep!

Hoe is het om bij Djops te werken?

Bij Djops werken betekent vooral gezelligheid en plezier in je werk! Omdat je samen kan werken met je vrienden is iedere werkdag een feestje. Het hoge uurloon maakt het helemaal compleet. Bij Djops werken we altijd vanuit onze merkbelofte “Doen waar jij goed in bent!” Dat garandeert plezier in de baan die bij jou past!

Wat is mijn uurloon bij Djops?

Bij Djops bieden we jou het hoogste uurloon. Omdat we waarderen dat jij voor ons en voor onze opdrachtgevers wil werken in jouw vakantie. Naast jouw salaris betalen wij elke week ook jouw vakantiegeld aan je uit. Daar hoef je bij Djops niet op te wachten. Omdat jouw vakantie of festival ook direct betaald moet worden. Daar word je pas echt blij van!

Zijn er toeslagen bij Djops?

Als je in de nacht of in de ploegen werkt krijg je boven op jouw brutosalaris ook nog een extra toeslag. Deze toeslag wordt berekend en uitbetaald bij jouw salaris wat je elke donderdag van ons ontvangt. Daarbij ontvang je ook een duidelijke loonstrook waarop precies staat vermeld hoeveel je hebt gewerkt, jouw uurloon, eventuele toeslagen etc. Heb je nog vragen, aarzel dan niet om ons te bellen, we leggen het jou graag uit.

Wat kun je nog meer verwachten van Djops?

Djops zorgt ervoor dat jij verzorgd en herkenbaar aan het werk gaat. Je ontvangt standaard een T-shirts, een handige keycord voor jouw tag en een makkelijke en herkenbare rugtas om je spullen in mee te nemen naar je werk. Heb je beschermende kleding nodig voor je werk? Dan ligt dat uiteraard ook voor je klaar!

Hoe weet ik mijn rooster bij Djops?

Djops werkt met een duidelijke weekplanning. Jouw rooster ontvang je wekelijks van ons. Je weet dus elke vrijdag precies wanneer je de komende week wel en niet hoeft te werken. En wil je dat we dit aanpassen, geen probleem. Even een belletje en het is geregeld.

Hoe oud moet je zijn om bij Djops te werken?

De minimale leeftijd om bij Djops aan de slag te gaan is 15 jaar. Het is helaas niet mogelijk om aan de slag te gaan als je jonger bent dan 15 jaar.

Welke interne vacatures zijn er bij Djops?

Djops Uitzendgroep is intern ook altijd op zoek naar goede kandidaten. Ben je benieuwd naar de huidige openstaande vacatures? Neem dan een kijkje op onze website / vacatures. Hier staan alle huidige openstaande vacatures op!

Nog meer vragen?

Heb je nog meer vragen na deze FAQ-vakantiewerk dan kan je altijd ons mailen op info@djops.nl of bel ons op 085-1045222. Kijk voor meer vacatures en antwoorden die je niet op de FAQ-vakantiewerk pagina gevonden hebt bij onze vacatures.