Branches | Djops

Onze branches

Je kan nooit overal goed in zijn. Daarom heeft Djops zich gespecialiseerd in een aantal disciplines: Bouw, Techniek, Logistiek en Facilitair. Hiermee staan we als partner direct naast onze opdrachtgevers, ZZP ers en uitzendkrachten. We kennen de markt en de cultuur en weten precies wat er van ons wordt gevraagd. We spreken dezelfde taal als onze opdrachtgevers en zijn als geen ander en is in staat om voor elke kandidaat op elk niveau de gewenste baan aan te bieden.

Oudere zorg zwart-wit

Facilitair

Volgens het woordenboek is facilitaire dienstverlening het helpen organiseren en uitvoeren van logistieke en huishoudelijke taken als bevoorrading, opslag en distributie van goederen maaltijden verzorgen, schoonmaken en onderhoud. Djops facilitair is een gespecialiseerd onderdeel van Djops Uitzendgroep en richt zich op de invulling van zorg- en facilitair vacatures in Midden Nederland. Bij Djops zijn wij dagelijks op zoek naar gemotiveerde kandidaten welke vanuit hun passie op zoek zijn naar een nieuwe djop in zorg en facilitair. Zoek jij een nieuwe facilitaire uitdaging of ben je op zoek naar je een leuke baan in de zorg? Dan ben je bij Djops aan het juiste adres!

Bouwvakker in de bouw

Bouw

Djops bouw heeft een groot aanbod vacatures voor medewerkers in de bouw. Wij bieden onze kandidaten werk op korte termijn aan. Deze kandidaten kunnen kiezen uit zowel een vast als flexibel dienstverband. Bekijk ons grote aanbod vacatures en vind jouw ideale Djop! Je kunt ook altijd een open sollicitatie met je cv naar ons sturen. Dan kunnen wij jou helpen bij het vinden van je nieuwe Djop!

Techniek zwart-wit

Techniek

Djops heeft een breed en gevarieerd aanbod aan vacatures voor medewerkers in de techniek. Kandidaten bij Djops kunnen kiezen uit zowel vaste als flexibele dienstverbanden. Kijk snel tussen onze vacatures of er iets voor jou tussen zit! Zo niet? Stuur dan een open sollicitatie met je cv naar ons. Dan nemen wij binnen 1 werkdag contact met je op, zodat jij kunt gaan doen waar jij goed in bent!

Logistiek zwart-wit

Logistiek

Djops beschikt over een breed vacature aanbod in de logistieke sector. Hierdoor zijn we in staat om onze kandidaten altijd op korte termijn een uitdaging aan te bieden. Logistieke dienstverlening is werken in magazijnen en ben je bezig met transport en productie. Staat jouw ideale Djop niet tussen onze vacatures? Stuur ons dan een open sollicitatie met je cv. Wij nemen dan binnen 1 werkdag contact met je op.