Werken als magazijnmedewerker | Djops
Een baan als magazijnmedewerker

Aan het werk als magazijnmedewerker

Ben je graag bezig en werk je altijd naar het beste resultaat? Dan past de functie van magazijnmedewerker perfect bij jou!

Je bent als magazijnmedewerker vooral verantwoordelijk voor opslag van goederen en werkt mee aan een kwalitatief mooi en goed eindresultaat. Dit kan zowel in ploegen, overdag of ’s avonds.

De werkomstandigheden van een magazijnmedewerker variëren per bedrijf, we hebben koude omgevingen maar ook omgevingen op kamertemperatuur. We hebben bedrijven in de foodsector, maar ook in het in elkaar zetten van onderdelen naar een eindproduct. Bij sommige bedrijven zijn handige handjes dan ook van harte welkom.

Schrijf je nu in

Hoe ziet je dag eruit?

Een dag van een distributiemedewerker kan zeer divers zijn. Het is mogelijk om in een team te werken, maar ook alleen. Zo zal er variatie zijn in je taken en dat terwijl je werkt bij de leukste bedrijven in de regio. Een greep uit je taken als magazijnmedewerker:

  • Verwerken van ontvangen en retour gezonden goederen in diverse systemen.
  • Besturen van een hef- of reachtruck (als je een certificaat hiervoor hebt).
  • Klaarzetten van goederen en bestellingen.
  • Sorteren en opruimen van goederen.

Door jouw inzet en motivatie loopt het hele magazijn op rolletjes!Interesse in een baan als magazijnmedewerker? Stuur ons bericht via WhatsApp! Wij zijn te bereiken van maandag tot en met vrijdag tussen 8:30 en 17:00.

WhatsApp WhatsApp
Magazijnmedewerker werk benodigde ervaring

Onze klanten

Als magazijnmedewerker ga je aan de slag bij de beste en leukste bedrijven in de regio. Zo werken we samen met de grootste bedrijven uit de regio met de grootste magazijnen. Hierbij komen jouw kwaliteiten van pas om het logistieke proces in de magazijnen zo goed mogelijk te laten verlopen. Ben je secuur, een harde werker en gemotiveerd dan pas jij bij onze klanten!

Djops salaris magazijnmedewerker

Salaris magazijnmedewerker

De meeste magazijnmedewerker functies betalen een maandelijks salaris tussen de €2320 en €2600. Bij veel organisaties wordt er in ploegendiensten gewerkt, dus is er de mogelijkheid om meerdere shifts te draaien.

Wanneer je in shifts gaat werken verdien je een hoger salaris als magazijnmedewerker. Dit ligt tussen de €2500 en €3000 per maand omdat je toeslagen ontvangt. Hierbij moet je er wel rekening mee houden dat dit per bedrijf verschillend is.

Netwerk Djops magazijnmedewerker

Benodigde diploma's en ervaring als magazijnmedewerker

De weg naar een succesvolle carrière als distributiemedewerker kan erg verschillend zijn. Of je nu al veel diploma’s en ervaring hebt of nog helemaal niet, er zijn altijd mogelijkheden om aan het werk te gaan en door te groeien. Heb je al ervaring? Dan zijn er uitdagende banen als magazijnmedewerker om je vaardigheden te benutten en nog verder door te groeien.

Het is altijd mogelijk om door te ontwikkelen en diploma’s te behalen zodra je begonnen bent met werken. Daarom is het ook mogelijk om te starten zonder diploma’s en deze te behalen wanneer je dit wil of het bedrijf dit van je vraagt.

Waarom Djops?

‘doen waar jij goed in bent’ zo haal je iedere dag weer het beste uit jezelf. Want doen waar je goed in bent zorgt voor werkplezier.

Djops kent jou. Kent haar relaties. En kent de bedrijfscultuur. Dit is de formule voor het maken van een duurzame match.

Djops richt zich op lange termijn relaties. Uitzicht op een vast contract, dat is de insteek iedere match.

Interesse?

Heb je interesse of wil je meer informatie? Wij komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken. Laat je contact gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Schrijf je in en laat je CV achter
  • Djops nodigt je uit voor een kennismakingsgesprek en kijk of deze functie bij jouw past
  • Wij stellen je voor bij een van onze vele opdrachtgevers

Zij werken al via Djops

Ik kwam mij in eerste instantie alleen in schijven maar Djops had twee vacatures open die mij wel aanspraken ik ben op gesprek gegaan en ben de week erop begonnen met 7 weken kreeg ik contract bij de werkgever het werk bevalt me uitermate goed thanks Djops

hele prettige en fijne ervaring met het uitzendbureau. Vriendelijk en meedenkend. Snel geholpen, binnen een week had ik al ander werk. Ben heel erg blij met de gevonden baan via Djops! Zeer goede match waardoor ik bij mijn nieuwe werkgever helemaal op mijn plek ben.

Frank
Grazyna