Het succesverhaal van onze Oekraïense collega's​ | Djops

Het succesverhaal van onze Oekraïense collega's

Bij Djops geloven we dat echte verandering begint met doen waar je goed in bent! Het omarmen van nieuwe kansen en het bieden van steun waar dat het meest nodig is. Een van onze recente projecten, waarbij we negen Oekraïense nieuwkomers (Mykola Mishurov, Yana Konoplia, Tetiana Shumska, Kristina Verhohliad, Angelina Honcharuk, Daryna Emanova en Olha Zelenska) hielpen integreren op de Nederlandse arbeidsmarkt. Dit is een prachtig voorbeeld van doen waar je goed in bent in de praktijk.

 

Een jaar geleden mochten we deze groep Oekraïense vluchtelingen in onze gemeenschap verwelkomen. Met persoonlijke ondersteuning, begeleiding en goede samenwerking met Orlaco, konden we hen een prachtige nieuwe toekomst in Nederland bieden.

 

De reis voor de kandidaten was uitdagend en inspirerend. Taalbarrières en culturele verschillen werden overbrugd en we zagen we deze vastberaden mannen en vrouwen groeien, bloeien en uiteindelijk schitteren in hun nieuwe rol.

 

Hun vaste aanstelling bij Orlaco Barneveld, een jaar later, was een moment van ongekende trots en vreugde. Deze mijlpaal werd uiteraard gevierd met bloemen en taart. Het markeerde niet alleen hun professionele houding, maar ook de persoonlijke groei en veerkracht die ze elke dag toonden. Daarbij maakte de rol van zowel Djops als Orlaco het sociaal- maatschappelijk verschil.

 

Het succesverhaal van onze Oekraïense collega’s is het resultaat van gezamenlijke inzet, begrip en persoonlijke support. Het gaat over meer dan werk; het gaat over menselijkheid, hoop en vooral over de kracht van Djops: Doen waar jij goed in bent!