Heftruckchauffeur | Djops
Magazijn medewerker vacature

Een baan als heftruckchauffeur

Wil jij een onmisbare schakel zijn in het logistieke proces? Als heftruckchauffeur is geen dag het zelfde.

Afwisseling, vrijheid en verantwoordelijkheid staan voorop. Samen met het team zorg jij dat alle producten het juiste plekje vinden in het magazijn. Daar tegenover staat een aantrekkelijk salaris, secundaire arbeidsvoorwaarde en service. Beschik je nog niet over een certificaat? Geen probleem! Wij verzorgen je cursus zodat jij kan doorstomen tot een top chauffeur.

Schrijf je nu in

Hoe ziet jouw dag eruit als heftruckchauffeur?

Samen met je collega’s start jij je nieuwe werkdag. Onder het genot van een kop koffie wordt de planning besproken. Hierna ga je een van de vele verschillende taken verrichten die jij als heftruckchauffeur uitvoert. Denk hierbij aan:

  • Het magazijn op orde houden
  • Het inboeken van producten
  • Het lossen van vrachtauto’s
  • Bevoorraden van collega’s
  • En natuurlijk plezier hebben

Door jouw inzet en motivatie loopt het hele magazijn op rolletjes.Interesse in een baan als heftruckchauffeur? Stuur ons bericht via WhatsApp! Wij zijn te bereiken van maandag tot en met vrijdag tussen 8:30 en 17:00.

WhatsApp WhatsApp
Heftruck chauffeur zwart-wit-oranje

Geen ervaring of nog geen certificaat?

Ervaring of een certificaat is niet het belangrijkste. Een certificaat voor heftruckchauffeur valt te regelen, dit kost namelijk weinig tijd en is betaalbaar. In de meeste gevallen zal de werkgever deze kosten ook nog eens op zich nemen als je bij het bedrijf aan de slag gaat.

Tijdens de heftruckcursus leer je alles wat nodig is om een top chauffeur te worden. Je leert de heftruck kennen, hoe je hem bestuurt en wat belangrijke onderdelen zijn tijdens de inspectie? Je gaat aan de slag met het stapelen en inladen van pallets. Verder leer je nog veel meer handelingen met de heftruck.

Na het behalen van een heftruckcertificaat kun je veilig aan de slag als heftruckchauffeur. En de andere fijne kneepjes van het vak leren je nieuwe collega’s je.

Salaris

Salaris van een heftruckchauffeur

Een heftruckchauffeur verdiend gemiddeld een maandelijks salaris tussen de €2300 en €2600. Bij veel organisaties wordt er in ploegendiensten gewerkt, dus is er de mogelijkheid om meerdere shifts te draaien.

Wanneer je in shifts gaat werken verdien je een hoger salaris. Dit ligt tussen de €2500 en €3000 per maand omdat je toeslagen ontvangt. Hierbij moet je er wel rekening mee houden dat dit per bedrijf verschillend is.

Logistiek zwart-wit

Ons netwerk voor heftruckchauffeurs

Djops Uitzendgroep heeft met de jaren een steeds groter netwerk opgebouwd. Door het leveren van kwaliteit, goede dienstverlening en betrouwbaarheid heeft Djops dit netwerk kunnen realiseren. Dit netwerk bestaat uit een grote variatie opdrachtgevers. De bedrijven zijn bijvoorbeeld gespecialiseerd in transport, food en kleding.

We werken regionaal, zo kennen we de opdrachtgevers. De kleur van het behang en de smaak van de koffie is geen geheim voor ons. Zo zijn we in staat om de beste matches te maken.

Waarom Djops?

‘doen waar jij goed in bent’ zo haal je iedere dag weer het beste uit je zelf. Want doen waar je goed in bent zorgt voor werkplezier.

Djops kent jou. Kent haar relaties. En kent de bedrijfscultuur. Dit is de formule voor het maken van een duurzame match.

Djops richt zich op lange termijn relaties. Uitzicht op een vast contract, dat is de insteek iedere match.

Interesse?

Heb je interesse of wil je meer informatie? Wij komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken. Laat je contact gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Schrijf je in en laat je CV achter
  • Djops nodigt je uit voor een kennismakingsgesprek en kijk of deze functie bij jouw past
  • Wij stellen je voor bij een van onze vele opdrachtgevers
Inschrijven Djops

Zij werken al via Djops

Ik kwam mij in eerste instantie alleen in schijven maar Djops had twee vacatures open die mij wel aanspraken ik ben op gesprek gegaan en ben de week erop begonnen met 7 weken kreeg ik contract bij de werkgever het werk bevalt me uitermate goed thanks Djops

hele prettige en fijne ervaring met het uitzendbureau. Vriendelijk en meedenkend. Snel geholpen, binnen een week had ik al ander werk. Ben heel erg blij met de gevonden baan via Djops! Zeer goede match waardoor ik bij mijn nieuwe werkgever helemaal op mijn plek ben.

Frank
Grazyna