Een baan als productiemedewerker | Djops

Een baan als productiemedewerker

Heb jij passie voor praktisch werk en hou je van afwisseling? Ga dan aan het werk als productiemedewerker. Als productiemedewerker ben je essentieel voor het succes van productiebedrijven. 

Een baan waarmee je directe impact kunt maken bij een bedrijf. Dit zorgt voor extra motivatie, doordat je ziet dat het werk wat je doet effect heeft. Ook is er altijd de mogelijkheid om je vaardigheden te ontwikkelen als productiemedewerker.

geen ervaring productiemedewerker

Hoe ziet je dag eruit als productiemedewerker

Niet elke dag is hetzelfde als productiemedewerker. Zo ben je telkens met verschillende taken bezig bij de leukste bedrijven in de regio. Als je gaat werken als productiemedewerker zouden je taken als volgt kunnen zijn:

  • Zorgen van goede kwaliteit producten
  • Producten controleren en sorteren om het proces in gang te houden
  • Instellen van machines
  • Schoonhouden van je werkplek
  • Helpen met collega’s

Diploma's en ervaring voor productiewerk

Er zijn verschillende wegen naar een succesvolle carrière als productiemedewerker. Bij Djops maakt het niet uit of je al jaren ervaring hebt of juist aan het begin van je carrière staat. Het is vooral belangrijk dat je graag wilt leren en jezelf ontwikkelen.

Heb je wel ervaring? Ook dan zijn er veel mogelijkheden om te werken als productiemedewerker. Er zijn dan boeiende functies waar je jouw vaardigheden kunt inzetten en nog verder door kunt groeien. 

geen ervaring productiemedewerker
Djops salaris magazijnmedewerker

Salaris productiemedewerker

Het salaris van een productiemedewerker is niet overal hetzelfde. Zo verschilt het bijvoorbeeld hoeveel ervaring je al hebt met productiewerk. Heb je meer ervaring, dan zal je salaris ook hoger zijn. Het salaris varieert tussen de €2.300,- en €2.650,-. 

Dit betreft een maandsalaris op basis van 40 uur. 

 

Bij sommige opdrachtgevers wordt er in ploegen gewerkt en is er een mogelijkheid op vast dienstverband. Verder is het ook mogelijk om door te groeien en zo jezelf te ontwikkelen.

Djops' netwerk voor productiemedewerkers

Djops Uitzendgroep is al jaren actief in de uitzendbranche en bouwt een steeds groter netwerk op. De focus wordt gelegd op bedrijven in de regio. Dit betekent dat jij straks bij de beste en leukste bedrijven in de omgeving aan de slag kan als productiemedewerker! Wij kennen onze opdrachtgevers goed en kunnen we de beste match voor je maken!

netwerk productiemedewerker

Waarom Djops?

Djops Uitzendgroep pointer

‘doen waar jij goed in bent’ zo haal je iedere dag weer het beste uit je zelf. Want doen waar je goed in bent zorgt voor werkplezier.

Djops Uitzendgroep pointer

Djops kent jou. Kent haar relaties. En kent de bedrijfscultuur. Dit is de formule voor het maken van een duurzame match.

Djops Uitzendgroep pointer

Djops richt zich op lange termijn relaties. Uitzicht op een vast contract, dat is de insteek iedere match.

Schrijf je nu in!

Inschrijven zonder zorgen

Djops neemt jouw privacy zeer serieus en verwerkt en gebruikt jouw aangeleverde gegevens op een veilige manier. Hier vind je ons privacystatement. We raden je aan dit aandachtig door te nemen.
Inschrijven Djops