Een baan als monteur | Djops

Een baan als monteur

Droom je ervan om elke dag technische uitdagingen aan te gaan en deze met je expertise op te lossen? Dan is een carrière als monteur echt iets voor jou! Ontdek hier de mogelijkheden om de volgende stap te zetten in jouw technische carrière.

monteur uitzendbureau djops

Verschillende specialisaties in monteur werk

Er zijn talloze specialisaties die je kunt verkennen in de wereld van monteurs. Of je nu wilt werken als elektromonteur, CV-monteur, zonnepanelenmonteur, servicemonteur, installatiemonteur of een ander soort monteur, wij bieden je de kans om aan het werk te gaan en te doen waar jij goed in bent. 

Voor alle verschillende specialisaties zijn er diverse vacatures beschikbaar. Je kan altijd kijken welke vacatures er op het moment open staan om te kijken of er nog monteurs worden gezocht voor jouw specialisatie. 

Starten als monteur: Ook zonder ervaring mogelijkheden

Bij Djops moedigen we ook nieuwkomers zonder ervaring of diploma’s aan. We bieden ondersteuning bij het vinden van de juiste baan en helpen je jouw vaardigheden te ontwikkelen. 

Het hebben van ervaring of diploma’s is niet altijd even belangrijk. Ook zonder zijn er genoeg mogelijkheden om te beginnen met werken. Natuurlijk kan het een waardevolle troef zijn en zorgt het voor meer mogelijkheden als je al wel ervaring hebt. Het enige wat wel belangrijk is, is dat je passie hebt voor het vak en graag wil leren.

Zo heb je altijd de motivatie om bepaalde diploma’s te behalen die nodig zijn als je deze nog niet hebt. Mocht dit het geval zijn, kunnen wij altijd helpen zodat je de juiste cursussen en opleidingen kan volgen.

Geen ervaring monteur
Djops salaris magazijnmedewerker

Salaris van een monteur

Het salaris van monteurs is erg afhankelijk van de ervaring en de specialisatie die je hebt. Heb je meer ervaring, zal je dit logischerwijs ook terugzien in het salaris. Ook kan het salaris nog per opdrachtgever verschillen. Het minimale inkomen is ongeveer €2.000,- en kan gemakkelijk oplopen tot €4.000.

De meeste monteurs worden gezocht voor een 40-urige werkweek. Hierin zal je veel met collega’s samenwerken om zo de werkzaamheden te verdelen en goed uit te voeren. Je bent altijd met collega’s samen en werkt op veel verschillende locaties. Hierdoor blijft het werk ook verschillend en ben je niet elke dag met hetzelfde bezig.

ZZP'er mogelijkheden voor monteurs

Het is ook mogelijk om als ZZP’er als monteur aan het werk te gaan. De perfecte uitkomst dus als je houdt van vrijheid om je eigen pad te volgen. Start je ZZP-carrière met onze hulp en profiteer van leuke opdrachten! Schrijf je in of bel met ons en we zorgen dat je aan de slag kan!

 

Voordelen van het werk als monteur als je ZZP’er bent zijn:

  • Netwerk, Djops heeft in de jaren van haar bestaan een groot netwerk in de regio opgebouwd. Hier kan je als ZZP’er gebruik van maken, omdat Djops een goed netwerk heeft en zo kan helpen om ZZP’ers bij veel verschillende opdrachtgevers aan te bieden.
  • Variatie, als ZZP’’er kan je aan verschillende projecten werken. Zo is elke dag anders en blijft het werk divers. Ook kan je hierdoor je blijven ontwikkelen op verschillende gebieden.
  • Ondersteuning, Niet alleen kan Djops helpen met het vinden van klanten en projecten, maar je hebt ook een plek om naartoe te gaan met vragen of opmerkingen.
  • Flexibiliteit, het laatste voordeel is dat je veel flexibilteit hebt als ZZP’er. Je houdt namelijk de controle over de projecten en je kan dus zelf indelen hoe je week er uit ziet.
Voordelen zzp monteur

Waarom Djops?

Djops Uitzendgroep pointer

‘doen waar jij goed in bent’ zo haal je iedere dag weer het beste uit je zelf. Want doen waar je goed in bent zorgt voor werkplezier.

Djops Uitzendgroep pointer

Djops kent jou. Kent haar relaties. En kent de bedrijfscultuur. Dit is de formule voor het maken van een duurzame match.

Djops Uitzendgroep pointer

Djops richt zich op lange termijn relaties. Uitzicht op een vast contract, dat is de insteek iedere match.

Schrijf je nu in!

Inschrijven zonder zorgen

Djops neemt jouw privacy zeer serieus en verwerkt en gebruikt jouw aangeleverde gegevens op een veilige manier. Hier vind je ons privacystatement. We raden je aan dit aandachtig door te nemen.
Inschrijven Djops