Het team van Djops leert koken bij #hetkookcollege
Doen waar je goed in bent is door ervaring leren wat jouw kwaliteiten zijn, maar ook wat niet jouw kwaliteiten zijn… Je kan denken dat je ergens goed in bent, maar is dat ook werkelijk zo? We hebben de proef op de som genomen bij alle Djops medewerkers. Zij kregen bij het Kookcollege een black box met allerlei producten, met één duidelijke opdracht: maak hier een lekker gerecht van en zorg dat jouw gerecht de winnaar van de avond wordt. In twee teams werd, uitgerust met de beste materialen, keukenmachines, ovens, mixers en kookgereedschap, met het zweet op het voorhoofd getreden om het lekkerste gerecht.
De winnaar werd bepaald door de objectieve chef die op basis van presentatie, smaak en kwaliteit de gerechten beoordeelde.
And the winner is….
En zo gaat het ook bij Djops. Wij willen de beste zijn, in alles wat we doen. Dat is onze heldere ambitie! Daarbij worden we ook beoordeeld op onze kwaliteit. Het is mooi om te zien en te ervaren hoe het continue proces van kwaliteitsverbetering bij Djops door iedereen wordt omarmd en uitgevoerd. Niet als individu maar als team. Omdat we weten dat ons collectief het verschil maakt en dat we alleen als een goed en gedreven team onze ambitie kunnen verwezenlijken.
Djops Uitzendgroep,