Djops cultuurcafe | Djops Blog
Cultuurcafe banner mobiel

Ons eerste Djops cultuurcafé is een feit. We kijken terug op een bijzonder waardevolle en succesvolle middag met al onze collega’s. Benieuwd hoe deze dag eruitzag? Lees snel verder! 

Djops cultuurcafé

Vrijdag 5 april was het eerste Djops cultuurcafé! Een dag vol inspiratie, informatie en gezelligheid waarbij we onze herkenbare Djops-cultuur met elkaar konden omarmen en versterken. We kijken terug op een bijzonder waardevolle en succesvolle middag met al onze collega’s.

De dag begon met een duik in de betekenis van het begrip “cultuur”. Wat betekent cultuur? En wat houdt het in voor ons als Djops-familie? Hierbij werd ook gekeken naar onze kernwaarde “aandacht” en merkbelofte “Doen waar jij goed in bent!’’. Beiden belangrijk en wat ons verbindt met onze opdrachtgevers, werknemers én onze herkenbare identiteit als organisatie vormt. Het was interessant om te zien hoe alle collega’s hun visie op ‘onze cultuur’ toepassen binnen Djops en er zowel individueel als collectief waarde aan hechten voor onze dienstverlening.

Na deze interactieve discussie was het tijd om de resultaten van het eerste kwartaal te bespreken. Een belangrijk onderwerp wat ons in staat stelt de forse groei, welke Djops doormaakt, op de juiste wijze te managen. Het was inspirerend om te zien hoe iedereen in de organisatie interesse heeft voor dit belangrijke onderwerp en ook apetrots is op het succes en de groei dat we als collectief in Q1 hebben behaald.

Proceskwartiertje

Tijdens het aansluitende proceskwartiertje werd inzicht gegeven in de ontwikkelingen binnen Djops. Door met elkaar openlijk processen en verbeteringen te bespreken zijn we in staat om onszelf te blijven verbeteren in het streven naar maximale efficiëntie en effectiviteit in alle processen en uitvoeringen.

Djops blog cultuur cafe

Het hoogtepunt van de dag was de informele sessie waarin onze medewerkers de kans kregen om hun persoonlijke ontwikkelingsdoelen binnen Djops te bespreken. In een interviewsetting werd door collega’s verteld over individuele ervaringen, persoonlijke ontwikkeling en de ontwikkeling van de organisatie als geheel. Hartverwarmend en trots om te zien hoe iedereen gemotiveerd is om in zijn of haar individuele rol bij te dragen aan het gezamenlijke succes van Djops!

Afsluitende borrel

De dag werd, zoals dat hoort bij Djops, in stijl afgesloten met een gezellig feestje. Onder het genot van muziek door onze regionale zanger Tim Bouw, was het duidelijk dat er wat te vieren was. En dat werd ook gedaan: Voetjes van de vloer en handjes in de lucht! Wij proosten op het succes van ons prachtige en krachtige team en het succes van onze organisatie. Work hard, play harder!


Dank aan iedereen, het was een fantastische dag met elkaar!

Cafe cultuur Djops
Djops cafe cultuur blog
Djops cultuur cafe blog
Cafe cultuur Djops
1 cultuur cafe blog
Djops cultuur cafe blog