in de logistiek Test v2 | Djops Uitzendgroep

Vind de perfecte logistieke baan bij ons uitzendbureau

Djops is partner van mooie logistieke bedrijven in Midden-Nederland. Djops brengt vraag en aanbod bij elkaar op basis van haar heldere merkbelofte: doen waar jij goed in bent. Er liggen volop kansen voor gemotiveerde mensen die staan te popelen om in de logistiek aan de slag te gaan. Ben jij daar één van? Lees dan snel verder!

Djops Logistiek: Combineer werk & sport!

Als logistiek medewerker heb jij een grote mate van verantwoordelijkheid. In elke logistieke functie vervul jij een uitvoerende én organiserende rol. Van orderpicker in het magazijn tot teamleider in het DC. Samen met jouw collega’s zorg je ervoor dat alle producten op het juiste moment op de juiste plaats zijn. Daarom is het belangrijk dat alles in en om het logistieke proces van begin tot eind perfect verloopt.

Dat vraagt om goede planning, uitvoering én nauwkeurigheid van jou en je collega’s. Belangrijk daarbij is dat je meedenkt in de processen én goed fit bent. Omdat werken in de logistiek ook een fysieke inspanning is. Eigenlijk is werken in de logistiek werken en sporten in één!

Ben jij een fitte aanpakker die klaar is voor de volgende stap in de logistiek? Wij kunnen niet wachten om je te ontmoeten bij ons op kantoor. Samen vinden wij een logistieke functie die perfect bij jou past: of je nu orderpicker, reachtruckchauffeur, bijrijder of teamleider wilt zijn.

Djops heeft in de regio al deze mooie functies voor jou beschikbaar. Heb je nog geen certificaat? Geen probleem, wij regelen het voor je. Zo kan jij doen waar jij goed in bent! Want daar krijg je energie van en ga je voortaan elke dag met plezier naar je werk.


Solliciteer via de oranje button en ontdek wat Djops voor jou wil en kan doen.

Inschrijven zonder zorgen

Djops neemt jouw privacy zeer serieus en verwerkt en gebruikt jouw aangeleverde gegevens op een veilige manier. Hier vind je ons privacystatement. We raden je aan dit aandachtig door te nemen.

Inschrijven Djops